Upute za kupnju

Pronađite dodatni pribor za kuhanje koji savršeno odgovara vašim potrebama

Gourmet posuđe

Izdržljivo posuđe s vrhunskim značajkama za vašu indukcijsku ploču. Saznajte više o našoj Gourmet kolekciji posuda za složenac, tava i lonaca koji se odlikuju prvoklasnim dizajnom. Sa svoja tri unutarnja aluminijska sloja i vanjskim dijelom od magnetnog čelika, ovo je posuđe idealno za kuhanje na indukciji, ali funkcionira besprijekorno na svakoj ploči za kuhanje. Može se prati u perilici posuđa te koristiti u pećnici na temperaturi do 250ºC.

Pribor neophodan za parne pećnice

Usavršite kuhanje na pari pomoću pravog pribora osmišljenog upravo za Electrolux parne pećnice.

Kuhajte na pari

Set za paru uključuje pladnjeve od nehrđajućeg čelika za pripremu svih vrsta namirnica, od povrća do ribe i divljači. Sitni otvori ispuštaju višak vode, što vam omogućuje kuhanje na čistoj pari uz besprijekorne rezultate. Posuđe se s lakoćom pere u perilici posuđa.

Imate pećnicu sa Sous-Vide programom?

Odaberite naše profesionalne vakuumske vrećice toliko važne za sous-vide tehniku kuhanja na temperaturama do 120°C te uživajte u vrhunskim okusima koje vam ne može pružiti niti jedna druga tehnika.

Za putnike oko svijeta

Azijska kuhinja - na Electrolux Teppanyaki ploči za roštiljanje pripremajte jela nadahnuta „uličnom hranom” s Dalekog istoka. Naš Fusion Wok idealan je za brzu pripremu hrane na laganoj vatri ili za brzo prženje, a u njemu također možete poslužiti gotova jela.

Talijanska kuhinja (dodatni pribor) – set za pizzu vašoj pizzi i focacci daje savršenu hrskavost koju možete dobiti samo pečenjem u profesionalnim pećnicama. Skuhajte tjesteninu al dente i ocijedite ju pomoću našeg nastavka za tjesteninu.

Pan-American – bez obzira na to jede li vam se meso s roštilja ili pak morski plodovi, ploča Maxi Sense Plancha Grill idealna je za uživanje u okusu roštilja.

Čišćenje

Za ploče za kuhanje – sredstvo za čišćenje staklokeramičkih ploča odstranjuje zapečene ostatke hrane, a vašu keramičku ploču čini savršeno ispoliranom te ostavlja zaštitni sloj koji olakšava sljedeće čišćenje.

Za pećnicu – krema za čišćenje pećnice poštedjet će vas ribanja te će ukloniti sve ostatke hrane. Visokoučinkovita i netoksična

Za parne pećnice – komplet za čišćenje parne pećnice pomoći će vam odstraniti kamenac i očistiti pećnicu, koja će nakon toga naprosto blistati. 

Za mikrovalne pećnice – našim netoksičnim sredstvom za čišćenje mikrovalnih pećnica možete poprskati unutrašnji i vanjski dio pećnice kako biste otopili masti i odstranili mirise.

Odaberite dodatni pribor

Kad god vam je potreban profesionalni pribor za pripremu hrane kojim ćete upotpuniti svoje uređaje, Electrolux za vas ima visokokvalitetne proizvode.