Jednostavno održavanje – uz pomoć pametnog telefona

Zadnje ažurirano 15.12.2022. 16:21

Redovito održavanje uređaja važno je ako od svoje perilice posuđa želite najbolje rezultate i dulji radni vijek. Electrolux je taj postupak učinio intuitivnim i jednostavnim.

Upotrebom aplikacije My Electrolux Kitchen uz funkciju QuickSelect i Wi-Fi možete nadzirati potrošnju energije, dobivati upozorenja o održavanju ili spremiti omiljene postavke, među ostalim dostupnim značajkama. Kad ste povezani, najbolja moguća briga o uređaju dostupna je na dodir.

Briga o uređaju

U aplikaciji My Electrolux Kitchen dobit ćete obavijesti povezane s brigom o uređaju (ne vrijedi za čišćenje satelitske mlaznice ili filtera). Nakon primitka obavijesti jednostavno slijedite upute na paketu za čišćenje kako je prikazano u videouputama u nastavku.


Čišćenje filtera

Redovito čišćenje filtera perilice posuđa važan je, ali i jednostavan zadatak za koji je potrebno nekoliko minuta. Pogledajte videoupute da biste saznali kako u samo nekoliko koraka osigurati neometan rad uređaja.


Čišćenje satelitskih mlaznica

Dvije satelitske mlaznice (gornju i donju) jednostavno možete očistiti nakon što ih uklonite. Slijedite nekoliko jednostavnih koraka prikazanih u videouputama i osigurat ćete nesmetan prolaz vode i visoku učinkovitost.


Čišćenje gumene brtve

Za čišćenje gumene brtve na vratima uređaja dovoljno je tek nekoliko minuta. Pogledajte videoupute i saznajte kako običnom krpom ukloniti nečistoću da bi vaša perilica posuđa radila najbolje što može.


Eco Feedback

Funkcija Eco Feedback izvrstan je način upravljanja količinom vode i energije koju potroši vaša perilica posuđa. U aplikaciji My Electrolux Kitchen možete prilagoditi svaki ciklus pranja, čime se postižu veća učinkovitost i održivost. Lako čitljiv zaslon na vašem pametnom telefonu pokazuje trajanje svakog ciklusa pranja i ažurira se dok mijenjate postavke na klizaču QuickSelect.


Nadzor i upravljanje na daljinu

Nakon što povežete perilicu posuđa s aplikacijom My Electrolux Kitchen, dobit ćete neograničenu kontrolu nad funkcijama. Nadzor i upravljanje na daljinu omogućuju vam jednostavnu prilagodbu programa i vremena rada uređaja ili odabir omiljenih postavki pomoću pametnog telefona. Sve značajke dostupne su zahvaljujući ikonama koje su prilagođene korisnicima i lako čitljivom tekstu.


Obavijesti i upozorenja

Ispravna briga o perilici posuđa uključuje i pravovremeno uočavanje mogućih problema. Zahvaljujući povezivanju na Wi-Fi i aplikaciji My Electrolux Kitchen, postupak održavanja više nije nepoznanica. Putem pametnog telefona dobit ćete obavijest ako je spremnik za sol ili za ispiranje prazan, kao i upozorenje u hitnim slučajevima poput curenja vode. Postizanje najboljih rezultata prilikom pranja posuđa sada je mnogo jednostavnije.


Electrolux služba za korisnike

Kao i u slučaju ostalih Electrolux proizvoda, dodatna pomoć ili oprema za perilicu posuđa dostupni su putem Electrolux službe za korisnike. U aplikaciji My Electrolux Kitchen na pametnom telefonu možete u internetskoj trgovini kupiti proizvode za brigu o uređaju, potražiti rješenja za različite poteškoće, preuzeti upute za upotrebu ili nam se izravno obratiti.

Zatražite popravak
Zatražite popravak

Povjerite svoj uređaj našim iskusnim ovlaštenim tehničarima i osigurajte najbolju profesionalnu uslugu za svoj Electrolux i AEG proizvod. Ugovorite uslugu „Fiksna cijena popravka“ kojom vam za uređaje van garancijskog perioda osiguravamo jedinstven plan pomoći: ekskluzivnu tehničku intervenciju po fiksnoj cijeni popravka.