Voda na kuhinjskom podu tijekom pečenja

Zadnje ažurirano 1.11.2021. 22:23

Problem

  • voda na kuhinjskom podu tijekom pečenja

Odnosi se na

  • pećnice

Rješenje

1. Ako tijekom pečenja primjetite vodu na kuhinjskom podu, tijekom pečenja stvara se velika količina kondenzacije.


2. Upotreba previše tekućine prilikom pečenja male količine mesa na velikoj posudi za pečenje uzrokovati će da tekućina brzo ispari i meso će biti suho.

Koristite malu posudu za pečenje ili posudu za pećnicu pogodnu za veličinu pečenja.

Alternativno, pečenje stavite na rešetku i ispod pečenja stavite posudu iste veličine kao pečenje kako biste sakupili sokove.


2. Korištenje vrućeg zraka za pečenje uzrokovati će veće isparavanje.

Vrući cirkulirajući zrak stvara više pare u odjeljku pećnice.

Kada se vrući zrak koristi za kuhanje, hrana će se također više osušiti.

Neobavezno: dodajte malo vode, ne više od 200 - 400 ml. Tijekom pečenja ne dodavajte više vode.


3. Pri pripremanju jela koja stvaraju puno vlage koristite toplinu s gornjih i donjih grijača.


4. Da bismo vam pomogli utvrditi točnu prirodu problema, preporučujemo posjet jednog od naših ovlaštenih servisera kako biste provjerili uređaj i riješili problem.


Servis možete zatražiti putem naše korisničke podrške koju kontaktirajte na broj tel:+38516323338



Zatražite popravak
Zatražite popravak

Povjerite svoj uređaj našim iskusnim ovlaštenim tehničarima i osigurajte najbolju profesionalnu uslugu za svoj Electrolux i AEG proizvod. Ugovorite uslugu „Fiksna cijena popravka“ kojom vam za uređaje van garancijskog perioda osiguravamo jedinstven plan pomoći: ekskluzivnu tehničku intervenciju po fiksnoj cijeni popravka.

Rezervni dijelovi & dodatni pribor
Rezervni dijelovi & dodatni pribor

Pronađite originalne rezervne dijelove za Vaš uređaj putem našeg Contact centra i mi ćemo vam ih dostaviti direktno na Vašu kućnu adresu.