Tehnika Sous Vide tajna je svakog savršenog obroka!

Zadnje ažurirano 14.4.2022. 14:22


Što je tehnika Sous Vide? Sous Vide (izgovara se „su vid“) na francuskom znači „pod vakuumom“, a radi se o tehnici za pripremu jela pri čemu se namirnice vakuumiraju u vrećici koja se zatim uranja u vodenu kupelj. 

Uz Electrolux SteamPro pećnicu postupak je još jednostavniji jer nema potrebe za stavljanjem vakuumirane vrećice u vodenu kupelj. Upotrijebite tehniku Sous Vide uz svoju Electrolux SteamPro pećnicu i vaše će namirnice biti savršeno pripremljene, svaki put.

I vi možete tako pripremati obroke!

Što ako vam kažemo da uz značajku Sous Vide na SteamPro pećnici i vi možete jednostavno pripremati jela kao profesionalac?

Excusez moi!? Tako je! Samo slijedite ove korake i zahvaljujući Electrolux SteamPro pećnici, lako ćete postići profesionalne rezultate kao da ste jelo pripremali tehnikom Sous Vide.

Korak 1

Vakuumski zatvorite namirnice u plastičnu vrećicu.

Korak 2

Namirnice odložite u Electrolux SteamPro pećnicu.

Korak #3

Odaberite ikonu za Sous Vide „SV“.

Korak #4'

Odaberite željenu temperaturu.

Korak #5

Odaberite “Start”.

Korak #6

Uživajte!

Uz tehniku Sous Vide vaša će jela biti nevjerojatno ukusna, a namirnice zadržati okus i sočnost, kao i sve hranjive tvari. Vaša Electrolux SteamPro pećnica pomoći će vam da se okušate u pripremi obroka tehnikom Sous Vide za jednako ukusne obroke svaki put.