Prednja ploča/vrata pećnice postaju vruća

Zadnje ažurirano 26.10.2021. 0:17

Toplina koja se stvara u pećnici širi se na sve dijelove uređaja, što uključuje dijelove koji se normalno dodiruju tijekom svakodnevne uporabe. To je prirodna pojava. Temperatura se čini drugačijom ovisno o materijalu. Na primjer, staklo i metal čine se više vrućima od dodirivanja plastike.

Prednja se ploča također zagrijava pri svakom otvaranju vrata pećnice jer toplina iz pećnice povisuje temperaturu ploče.

Imajte na umu da se temperatura povisuje tijekom vremena. Drugim riječima, što je dulje pećnica uključena, to će topliji biti svi dijelovi uređaja.

Djeca zbog sigurnosnih razloga ne smiju stajati pokraj pećnice/štednjaka dok rade. Pogledajte upute za uporabu.

Temperatura prednje ploče može biti do 60 ° C viša od sobne temperature. Na primjer, kada je sobna temperatura 20 °C, ploča se može zagrijati na 80 °C.

U slučaju staklene ploče pećnice, temperatura prednje ploče može biti do 65 °C viša od sobne temperature. Na primjer, kada je sobna temperatura 20 °C, staklena se ploča može zagrijati na 85 °C.

U ekstremnim slučajevima kontaktirajte naš pozivni centar na broj tel:+38516323338  kako bi Vam osigurali dolazak ovlaštenog servisera.

Zatražite popravak
Zatražite popravak

Povjerite svoj uređaj našim iskusnim ovlaštenim tehničarima i osigurajte najbolju profesionalnu uslugu za svoj Electrolux i AEG proizvod. Ugovorite uslugu „Fiksna cijena popravka“ kojom vam za uređaje van garancijskog perioda osiguravamo jedinstven plan pomoći: ekskluzivnu tehničku intervenciju po fiksnoj cijeni popravka.

Rezervni dijelovi & dodatni pribor
Rezervni dijelovi & dodatni pribor

Pronađite originalne rezervne dijelove za Vaš uređaj putem našeg Contact centra i mi ćemo vam ih dostaviti direktno na Vašu kućnu adresu.