Oživite ostatke hrane s parom

Zadnje ažurirano 12.10.2021. 11:28

Podgrijte i oživite ostatke hrane bez isušivanja. Hrana se nikad ne baca kada imate pećnicu na paru.Zagrijavanje ostataka

Ako mislite da je podgrijavanje ostataka dosadno ili neugodno, razmislite ponovo. Nikada ne bacajte hranu kada imate parnu pećnicu. Para će brzo zagrijati ostatke bez isušivanja. Neke parne pećnice imaju čak i poseban program za to, na parnim pećnicama Electrolux naziva se "Parna regeneracija". Koliko dugo zagrijavati hranu u parnoj pećnici? Ovisi, ali evo nekoliko smjernica u nastavku.Srednja vlažnost

Recimo da imate pola quiche  u frižideru, dodavanjem malo pare učinit će ovaj quiche ponovo novim kao rezultat činjenice da se para zagrijava i dodaje vlagu. Ali ako koristite Full Steam, quiche bi postao previše vlažan i mokar.


Full Steam

Ne bacajte staru tjesteninu ili rižu, puna para je izvrsna za oživljavanje - čak i dobro djeluje uz kuhani krumpir. Tjestenina, riža i krumpir imaju tendenciju da se malo osuše dok stoje u hladnjaku, a dodavanje pare ponovo dodaju vlagu.

Također savršeno funkcionira za ponovno zagrijavanje povrća kuhanog na pari, samo ih stavite na pladanj i kuhajte s punom parom neposredno prije posluživanja. Proći će samo nekoliko minuta i oni će opet biti savršeni.


Odličan ukus na laki način

Naše pećnice sa SteamBoost nude tri razine pare. Namjenski programi za pečenje i pečenje kao i jedan program s samo parom za nove razine ukusa, hrskavosti i vlažnosti.


Otkrijte naše pećnice SteamBoost