Korištenje grill funkcije pećnice

Zadnje ažurirano 23.4.2020. 14:17

Jedna od najčešće korištenih funkcija pećnice je postavka grill-a. Jeste li znali da se za promjenu može koristiti kao roštilj Tko ne voli dobar roštilj?

Postoji nešto u spremanju hrane na plamenu. Pogled ... Zvuk ... Miris ...Ali ponekad priroda ima druge ideje

Zima, kiša, tuča ili samo hladnoća u kostima. Ne možete uvijek roštiljati vani.


Ne brinite

Pomoću postavke grill-a na vašoj pećnici možete roštiljati i unutra - tijekom cijele godine.


Kako koristiti funkciju roštilja u vašoj pećnici

Jeste li ikada koristili postavku grill-a na vašoj pećnici? Zamislite to kao okrenuti grill. Umjesto da toplina dolazi odozdo dolazi s vrha. Iako nećete dobiti okus dima - možete dobiti izvrsnu boju. Recepti s roštilja za brzo pečenje izvrsno djeluju u pećnici. Većina pećnica isključi grill nakon postizanja ciljane temperature - da biste održali svoj "roštilj", ostavite vrata pećnice malo otvorenima. Obavezno često provjeravajte hranu kako ne bi izgorjela.


Kako roštiljati na ploči za kuhanje

Pretvorite ploču za kuhanje u improvizirani roštilj. Upotrijebite tavu od lijevanog željeza jer dobro zadržava toplinu, ostat će vruća i dat će vam one neuhvatljive tragove roštilja. Stavite tavu na ploču za kuhanje i zagrijavajte je do vrlo vruće, a zatim smanjite temperaturu na srednju i zadržite je tamo tijekom cijelog postupka kuhanja. Ako tava počne pušiti, previše je vruće. Za najbolje rezultate, držite hranu suhom i lagano je premažite maslinovim uljem prije nego što je stavite u tavu. I zapamtite, ne okrećite hranu prerano - ostavite je neometanu barem 3-4 minute da bi imala vremena za otiske tave.