Kako se koristiti značajkom CamCook® na Electrolux pećnici

Zadnje ažurirano 27.11.2023. 11:47

Using CamCook® on phone

Slika govori više od riječi, a kameru na mobitelu možete iskoristiti da unaprijedite svoj doživljaj pripreme jela u Electrolux pećnici. Uz CamCook® možete posve iskoristiti značajke svoje pametne pećnice jer vam svaki put omogućuje da jednostavno pronađete prave postavke za pripremu omiljenih jela. Značajka je dostupna na odabranim modelima pećnica.


Što je CamCook® i zašto biste ga trebali koristiti?

Zahvaljujući značajki CamCook® sve što morate učiniti jest fotografirati jelo pametnim telefonom, a CamCook® će s pomoću umjetne inteligencije za prepoznavanje slika utvrditi o kojem je jelu riječ. CamCook® će zatim preporučiti najbolje postavke pećnice i poslati ih pametnoj pećnici. Postavke također možete spremiti u Moju kuharicu u Electrolux aplikaciji kako biste svaki put imali jednako dobre rezultate.


Kako se upotrebljava CamCook®

Potrebno je sljedeće:

1. Morate provjeriti jeste li instalirali Electrolux aplikaciju na svojem pametnom telefonu i jeste li povezali svoju pećnicu. Ako još niste, povežite pećnicu.

2. Provjerite je li pećnica povezana na Wi-Fi.

3. Potrebno je omogućiti daljinsko upravljanje kako biste postavke poslali pećnici.


Kako otvoriti funkciju CamCook® u aplikaciji:

1. Funkcija CamCook® u aplikaciji se nalazi u Mojoj kuharici u kartici Okus – potražite ikonu kamere.

2. Nakon što pokrenete CamCook®, možete upotrijebiti sliku iz galerije ili pokrenuti kameru na mobitelu i snimiti novu fotografiju.

3. CamCook® će s pomoću umjetne inteligencije za prepoznavanje slika utvrditi o kojem je jelu riječ i preporučiti najbolje postavke za vašu pećnicu koje zatim možete poslati izravno pametnoj pećnici i početi s kuhanjem.


Osoba koja fotografira hranu

Savjeti

  • Dva su glavna načina za upotrebu funkcije CamCook®. Jedan je da fotografirate jelo, a CamCook® će predložiti o kojem je jelu riječ i kako ga pripremiti rabeći recept iz zbirke.
  • Isto tako, uz CamCook® možete pretražiti svoje omiljene recepte koje ste spremili u Moju kuharicu i odabrati postavke pećnice koje ste spremili za to jelo i poslati ih izravno pećnici.
  • Možete dodati vlastita jela i recepte s odabranim postavkama u Moju kuharicu tako da jelo fotografirate i sami odredite postavke. Idući put kad želite pripremiti to jelo, sve što trebate je fotografirati ga i CamCook® će spremljene postavke poslati izravno pametnoj pećnici.Za više informacija o modelu svoje pećnice provjerite korisnički priručnik. Svoj korisnički priručnik možete pronaći ovdje.

Sad kad ste naučili sve o korištenju funkcije CamCook®, pravo je vrijeme da doznate više o upotrebi Electrolux aplikacije s pametnom pećnicom.