CookView® – kako se koristiti kamerom u Electrolux pećnici

Zadnje ažurirano 8.11.2023. 15:35

CookView® na telefonu u ruci

Držite svoje jelo na oku dok je u pećnici, čak i ako niste u kuhinji, uz CookView®. Integrirana kamera u vašoj pametnoj pećnici pomoći će vam da postignete savršen rezultat svaki put, čak i izdaleka. Funkcija je dostupna na odabranim modelima pećnica Electrolux.


Što je CookView® i zašto biste ga trebali koristiti?

Kamera je ugrađena u ručku na vratima pećnice i usmjerena prema unutrašnjosti. Omogućuje vam da pratite proces kuhanja i pečenja a da ne morate otići do pećnice i otvoriti vrata da biste pogledali kako napreduje. Značajka je savršena ako želite otići iz kuhinje, ali i dalje pratiti u kojoj je fazi jelo i odmah uočiti kad je savršeno pečeno.


Kako se koristiti kamerom u pećnici CookView®

Potrebno je sljedeće:

1. Morate provjeriti jeste li instalirali Electrolux aplikaciju na svojem pametnom telefonu i jeste li povezali svoju pećnicu. Ako još niste, povežite pećnicu.

2. Provjerite je li pećnica povezana na Wi-Fi.


Gdje pronaći kameru

Započnite kuhanje ili pečenje kao i inače, a kameru možete otvoriti bilo kad u aplikaciji kako biste u stvarnom vremenu vidjeli kako jelo napreduje u pećnici.


Savjeti

  • Možete spremiti sliku s kamere, podijeliti je s drugima i ažurirati prikaz kamere. Te su funkcije dostupne kad se nalazite u prikazu kamere.
  • Ako je vaša kuhinja jako svijetla, odbljesak na vratima pećnice može ometati kameru. U tom slučaju upotrijebite isporučeni štitnik za kameru za sprečavanje odbljeska i bolju kvalitetu slike. Kako biste ga postavili, gurnite ga između stakla vrata i ručke na sredini. Dulje kuke naslonite na staklo, a kraće na stražnju stranu ručke.
  • Ako se u aplikaciji ne prikazuje potpuna slika s kamere, provjerite jesu li pokriveni kamera ili ručka na vratima i je li pećnica povezana na Wi-Fi. Ako je problem povezan s Wi-Fi-jem i nije ovime riješen, pomaknite router što bliže pećnici ili nabavite pojačivač signala.


Za više informacija o modelu svoje pećnice provjerite korisnički priručnik. Svoj korisnički priručnik možete pronaći ovdje

Sad kad ste naučili sve o korištenju funkcije CookView®, pravo je vrijeme da doznate više o upotrebi Electrolux aplikacije s pametnom pećnicom.