Ostavite recenziju. Osvojite nagradu.

Napišite recenziju i recite nam svoje mišljenje o vašem Electrolux uređaju. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših odabranih uređaja osvajate Electrolux parno glačalo EDB1740LG. Požurite jer samo 200 najbržih korisnika osvaja Electrolux parno glačalo EDB1740LG. U uvjetima i odredbama pronađite popis modela uz koje, ostavljanjem recenzije, osvajate Electrolux parno glačalo EDB1740LG. Electrolux parno glačalo EDB1740LG osvajaju korisnici čija recenzija udovoljava smjernicama za ostavljanje recenzije.

Saznajte više

Nagrada Electrolux parno glačalo EDB1740LG

Lako klizanje s idealnom distribucijom topline

Otporno SoftGlide™ keramičko postolje s idealnom distribucijom topline omogućuje vam lako i optimalno glačanje kako biste na pravi način njegovali svoje odjevne predmete.

 

Snažan udar pare za dodatnu njegu

Snažan udar pare od 110 g omogućuje vam horizontalno ili vertikalno ravnanje nabora. Funkcija vertikalne pare idealna je za ravnanje zavjesa, odijela, haljina i osjetljivih tkanina izravno na vješalici.

 

Indikator topline za zaštitu vaše kože

Sa SafeTouch™ indikatorom topline štitite kožu od opekotina. Ono pokazuje kada površina za glačanje dosegne više temperature ili kada je dovoljno hladna da se njome može rukovati i da se glačalo može spremiti.

 

Lako i praktično rukovanje

Praktično bez obzira koristite li ili održavate svoje glačalo u najboljem stanju. Uređaj protiv kapanja sprječava kapanje vode iz površine za glačanje ako je odabrana temperatura preniska, a za dulje trajanje i dobre performanse, funkcija automatskog čišćenja sprječava stvaranje i taloženje kamenca u glačalu.

Vaše mišljenje nam je važno.

Želimo čuti što mislite o našim proizvodima. Vaši komentari su vrlo vrijedni te nam pomažu stvoriti uređaje koje želite imati kod kuće. U samo tri koraka možete biti sretan dobitnik novog parnog glačala.

Kako ostaviti recenziju?

 • 1
  Odaberite svoj proizvod.

  Pretražite preko kategorije proizvoda na vrhu navigacijske trake na našoj početnoj stranici svoj proizvod. Nakon što pronađete svoj proizvod, kliknite na poveznicu "Ostavite recenziju". 

 • 2
  Izradite svoj korisnički račun.

  Otvorite Electrolux korisnički račun kako bi ostavili recenziju. Otvaranje korisničkog računa omogućuje ostavljanje komentara, registraciju proizvoda i pristupanje najnovijim  vijestima i ažuriranjima.

 • 3
  Ostavite svoju recenziju.

  Recite nam što mislite o proizvodu. Napišite informacije o načinu na koji upotrebljavate proizvod i o tome kakav je u odnosu na prethodno kupljene proizvode. Nakon potvrde vaše recenzije, na kućnu adresu vam stiže Electrolux parno glačalo EDB1740LG.

Pećnice

Pecite meso i pekarske proizvode u jednoj multifunkcionalnoj pećnici ili idite korak dalje uz parnu pećnicu koja vašim jelima daje sočnost iznutra i hrskavost izvana.

POGLEDAJTE PEĆNICE

Ploče

Indukcija

Brži način do izvanrednog okusa. Kuhanje na indukciji pomaže vam da brže pripremite ukusnija jela. Zagrijava se brže od bilo koje druge vrste ploče za kuhanje, a precizna regulacija topline može u trenu prebaciti prženje na pirjanje.

POGLEDAJTE PLOČE

Perilice posuđa

Vratite blistavost svom posuđu i čašama, bez obzira na veličinu vaše kuhinje. Izaberite između tradicionalnih ili uskih perilica posuđa.

POGLEDAJTE PERILICE POSUĐA

Perilice i sušilice rublja

Pronađite najbolju perilicu i sušilicu za sebe. Uređaj koji odgovara vašem rasporedu. Osvježite svoju odjeću pomoću pare, njegujte svoju vunu, svilu i ostalu osjetljivu odjeću onako kako ona to zaslužuje.

POGLEDAJTE PERILICE I SUŠILICE RUBLJA