Ostavi recenziju. Osvoji nagradu.

Napišite kreativnu recenziju i podijelite s nama svoje mišljenje o vašem Electrolux uređaju. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših odabranih uređaja, možete osvojiti Electrolux nagradu. Nagradit ćemo 3 najkreativnije recenzije s Electrolux uređajima.

U dijelu Uvjeti i odredbe  pronađite popis modela uz koje, ostavljanjem recenzije, osvajate Electrolux nagradu. Electrolux nagradu osvajaju korisnici čija recenzija ispunjava smjernice za ostavljanje recenzije.

Electrolux nagrade

Prva nagrada - Štapni usisavač Pure Q9 PQ91-ANIMA

Čišćenje bez napora

Ergonomskim dizajnom i čvrstim okvirom od posebno lagana aluminija, ublažava se nepotrebno naprezanje ručnoga zgloba. Za čišćenje bez napora i laku pokretljivost.

Saznajte više

Druga nagrada - Blender E7CB1-4GB

Zdravi napitci svaki dan

Pripremajte zdrave napitke i druge vrste jela s kompaktnim blenderom Explore 7. Postignite uvijek idealnu teksturu svojih sastojaka, od umaka do smoothieja, izborom jednog od brojnih programa.

Saznajte više

Treća nagrada - Kuhalo za vodu EEWA3240

Za ljubitelje toplih napitka

Vaš najbolji prijatelj za zimske dane ima posudu s kapacitetom od 1,5 L, ima zaštitu od rada bez vode i zaštitu od pregrijavanja. Prekidač za otvaranje poklopca jednom rukom nalazi se na vrhu kuhala. Dva prozirna indikatora razine vode omogućavaju lakšu kontrolu količinu vode koja se ulijeva u kuhalo. Filter za kamenac sprečava propuštanje sitnih čestica prilikom ulijevanja.

Vaše mišljenje nam je važno.

Želimo čuti što mislite o našim proizvodima. Vaši komentari su vrlo vrijedni te nam pomažu stvoriti uređaje koje želite imati kod kuće. U samo tri koraka možete biti sretan dobitnik novog parnog glačala.

Kako ostaviti recenziju?

 • 1
  Odaberite svoj proizvod.

  Pretražite preko kategorije proizvoda na vrhu navigacijske trake na našoj početnoj stranici svoj proizvod. Nakon što pronađete svoj proizvod, kliknite na poveznicu "Ostavite recenziju". 

 • 2
  Izradite svoj korisnički račun.

  Otvorite Electrolux korisnički račun kako bi ostavili recenziju. Otvaranje korisničkog računa omogućuje ostavljanje komentara, registraciju proizvoda i pristupanje najnovijim  vijestima i ažuriranjima.

 • 3
  Ostavite svoju recenziju.

  Recite nam što mislite o proizvodu. Napišite informacije o načinu na koji upotrebljavate proizvod i o tome kakav je u odnosu na prethodno kupljene proizvode.

Pećnice

Pecite meso i pekarske proizvode u jednoj multifunkcionalnoj pećnici ili idite korak dalje uz parnu pećnicu koja vašim jelima daje sočnost iznutra i hrskavost izvana.

POGLEDAJTE PEĆNICE

Ploče

Indukcija

Brži način do izvanrednog okusa. Kuhanje na indukciji pomaže vam da brže pripremite ukusnija jela. Zagrijava se brže od bilo koje druge vrste ploče za kuhanje, a precizna regulacija topline može u trenu prebaciti prženje na pirjanje.

POGLEDAJTE PLOČE

Perilice posuđa

Vratite blistavost svom posuđu i čašama, bez obzira na veličinu vaše kuhinje. Izaberite između tradicionalnih ili uskih perilica posuđa.

POGLEDAJTE PERILICE POSUĐA

Perilice i sušilice rublja

Pronađite najbolju perilicu i sušilicu za sebe. Uređaj koji odgovara vašem rasporedu. Osvježite svoju odjeću pomoću pare, njegujte svoju vunu, svilu i ostalu osjetljivu odjeću onako kako ona to zaslužuje.

POGLEDAJTE PERILICE I SUŠILICE RUBLJA

Novi Pure Q9 za čišćenje bez napora

Pure Q9 naš je dosad najelegantniji, najpristupačniji i najtiši bežični štapni usisavač. Nadahnut interijerima vrhunski uređenih domova, Pure Q9 dizajniran je kako bi se besprijekorno uklopio u moderne urbane domove. Uz lakoću i prilagodljivost tog uređaja čišćenje je lakše no ikada prije.

Pogledajte Pure Q9