Ostavi recenziju. Osvoji nagradu.

Napišite kreativnu recenziju i podijelite s nama svoje mišljenje o vašem Electrolux uređaju. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših odabranih uređaja, možete osvojiti Electrolux nagradu. Nagradit ćemo 3 najkreativnije recenzije s Electrolux uređajima.

U dijelu Uvjeti i odredbe pronađite pravila i uvjete sudjelovanja u nagradnom natječaju. Electrolux nagradu osvajaju korisnici čija recenzija ispunjava smjernice za ostavljanje recenzije.

Electrolux nagrade

Prva nagrada - Uređaj za vakumiranje E4VS1-4AG

Oslobodite svoju kreativnost i kod kuće eksperimentirajte s tehnikom kuhanja sous-vide. Naš uređaj za vakumiranje lako se upotrebljava i omogućuje vam laku pripremu sočnih odrezaka i povrća punog okusa.

Saznajte više

Druga nagrada - Uređaj za okomito glačanje E6HS1-2EG

Uređaj je odmah spreman za upotrebu. U samo nekoliko sekundi osvježite i izglačajte svoju odjeću. Prijenosan i praktične veličine, može vam biti nadohvat ruke kad god trebate osvježiti neku odjevnu kombinaciju. Siguran je za sve vrste tkanina, a posebno za one osjetljive.

Saznajte više

Treća nagrada - Ručni mikser EHM3310

Ručni mikser pomoći će vam da svježe sastojke pretvorite u svježe ispečena jela u svome domu.

Stvorite svoj okus s 5 brzina

 • S višestrukim postavkama brzine i alatima za lako rukovanje, pustite svojoj kreativnosti da vas vodi.
 • Tipka za izbacivanje za metalne nastavke za miješanje tijesta za lako rukovanje i pripremu tijesta za kolače i kekse.
 • Snažna Turbo funkcija i motor snage 450 W na koje se možete osloniti.
Saznajte više

Vaše mišljenje nam je važno.

Želimo čuti što mislite o našim proizvodima. Vaši komentari su vrlo vrijedni te nam pomažu stvoriti uređaje koje želite imati kod kuće. U samo tri koraka možete biti sretan dobitnik vrijedne nagrade.

Kako ostaviti recenziju?

 • 1
  Odaberite svoj proizvod.

  Pretražite preko kategorije proizvoda na vrhu navigacijske trake na našoj početnoj stranici svoj proizvod. Nakon što pronađete svoj proizvod, kliknite na poveznicu "Ostavite recenziju". 

 • 2
  Izradite svoj korisnički račun.

  Otvorite Electrolux korisnički račun kako bi ostavili recenziju. Otvaranje korisničkog računa omogućuje ostavljanje komentara, registraciju proizvoda i pristupanje najnovijim  vijestima i ažuriranjima.

 • 3
  Ostavite svoju recenziju.

  Recite nam što mislite o proizvodu. Napišite informacije o načinu na koji upotrebljavate proizvod i o tome kakav je u odnosu na prethodno kupljene proizvode.

Pećnice

Pecite meso i pekarske proizvode u jednoj multifunkcionalnoj pećnici ili idite korak dalje uz parnu pećnicu koja vašim jelima daje sočnost iznutra i hrskavost izvana.

POGLEDAJTE PEĆNICE

Ploče

Indukcija

Brži način do izvanrednog okusa. Kuhanje na indukciji pomaže vam da brže pripremite ukusnija jela. Zagrijava se brže od bilo koje druge vrste ploče za kuhanje, a precizna regulacija topline može u trenu prebaciti prženje na pirjanje.

POGLEDAJTE PLOČE

Perilice posuđa

Vratite blistavost svom posuđu i čašama, bez obzira na veličinu vaše kuhinje. Izaberite između tradicionalnih ili uskih perilica posuđa.

POGLEDAJTE PERILICE POSUĐA

Perilice i sušilice rublja

Pronađite najbolju perilicu i sušilicu za sebe. Uređaj koji odgovara vašem rasporedu. Osvježite svoju odjeću pomoću pare, njegujte svoju vunu, svilu i ostalu osjetljivu odjeću onako kako ona to zaslužuje.

POGLEDAJTE PERILICE RUBLJA

Novi Pure Q9 za čišćenje bez napora

Pure Q9 naš je dosad najelegantniji, najpristupačniji i najtiši bežični štapni usisavač. Nadahnut interijerima vrhunski uređenih domova, Pure Q9 dizajniran je kako bi se besprijekorno uklopio u moderne urbane domove. Uz lakoću i prilagodljivost tog uređaja čišćenje je lakše no ikada prije.

Pogledajte Pure Q9