C&A

Besplatna dostava za kupnju dodatne opreme i pribora.

Za kupnju bilo kojeg Electrolux proizvoda dodatne opreme, pribora i rezervnih dijelova putem našeg kontakt centra u iznosu većem od 53.08 €, darujemo Vam besplatnu dostavu!

Kupnju možete ostvariti pozivom na 01/6323-338 od ponedjeljka do nedjelje, od 8:00 do 24:00.

Telefon

Tel: 01/6323-338*

Pon - ned: 8:00-24:00**

*cijena za pozive iz fiksne i mobilne mreže naplaćuje se prema tarifi operatera

Kontakt obrazac

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za naš pribor i dodatnu opremu ili oko uvjeta promocije, kontaktirajte nas putem kontakt obrasca.

S Plancha Grill roštiljom pretvorite vašu ploču za kuhanje u roštilj u trenu, uz postizanje savršenog okusa vanjskog roštilja tijekom cijele godine. Uživajte u sočno pečenim odrescima, ukusnom povrću i svježim plodovima mora kad god želite.
Donesite okus Azije u svoju kuhinju s Teppanyaki pločom za roštiljanje. Jednostavno je koristite sa svojom pločom za kuhanje i počnite pripremati svježu i uzbudljivu hranu kad god poželite. Ukusno mramorna Wagyu govedina ili kraljevske kozice začinjene čilijem sad se uz malo truda mogu naći na vašem jelovniku.
Budući da se dobiva iz ružičaste kamene soli koju nalazimo visoko u Himalaji, slani blok je postojan na visoke i niske temperature. Upotrebljavajte ga na ploči za kuhanje ili na roštilju, u pećnici ili kao hladni pladanj za posluživanje. Bilo da se koristi za čuvanje, kuhanje ili prezentaciju na stolu, slani blok pretvorit će vaš obrok u slasno iskustvo.
Pripremite talijanske okuse kao nikada prije s kamenom za pečenje pizze iz Electroluxa. Izrađen od vrlo izdržljivog materijala, zadržava temperaturu kako bi osigurao ravnomjerno zagrijavanje koje vašoj pizzi daje savršenu koricu i to svaki put, bez iznimke.
Experience a juicy steak or a piece of tuna cooked to perfection at the press of a button. This digital thermometer with meat probe, timer and sound alarm gives you accurate insight to your roasting, however you prefer it. The silicone case and probe in stainless steel is easy to clean and the timer has a 99-minute countdown. Max temperature is 250˚C.
Naša ultrazvučna olovka za tretiranje mrlja pronalazi mrlje, od prolivene kave do razmazane čokolade. Kobinacija vode i deterdženta s ultrazvučnom tehnologijom tretira odjeću prije pranja za vrhunske i čiste rezultate nakon ciklusa pranja.
Uživajte u tom osjećaju "upravo oprano", bez potrebe za punim ciklusom pranja poslije svakog nošenja. Jedinstvena kombinacija nježne pare i našeg programa Steam Fragrance održava vašu odjeću mirisnom i u odličnom stanju – i to sve za samo petnaest minuta. Upotrijebite zajedno s programom FreshScent System u perilicama rublja Electrolux PerfectCare.
Univerzalan i pametan pribor za ograničenje buke i vibracija iz vaše perilice i sušilice. Ultra ravni podlošci štite podove od ogrebotina i čuvaju uređaje čvrsto na svom mjestu. Neutralna boja kao i nov ravan dizajn čine ih gotovo nevidljivima. Također i TÜV testirano. Dimenzije: Ø 45 mm, 6 mm visina
Maksimalno iskoristite prostor pomoću našeg pribora za slaganje. Vašu sušilicu s prednjim punjenjem moguće je sigurno postaviti iznad perilice rublja bez dodatnih spojnica. Ugrađena klizna polica omogućuje jednostavno umetanje i vađenje. Dimenzije: klizna polica prikladna je za uređaje širine 60 cm i dubine od 54-60 cm, a može se produljiti maksimalno 34 cm.
S našim kompletom za okomito slaganje do maksimalne mjere iskoristite prostor. Sušilicu rublja možete sigurno postaviti na perilicu rublja bez dodatnih učvršćenja. Stanu 47-54 cm perilica rublja i 54 cm sušilica rublja.
S našim kompletom za okomito slaganje do maksimalne mjere iskoristite prostor. Sušilicu rublja možete sigurno postaviti na perilicu rublja bez dodatnih učvršćenja. Ugrađena klizna polica omogućuje lako punjenje i pražnjenje. Dimenzije: Stane na uređaje širine 60 cm i dubine 54-60 cm, a klizna se polica izvlači do maksimalno 34 cm.
Svoj nehrđajući čelik održavajte sjajnim s našim neaerosolnim sprejem za čišćenje. Nježno čistite i polirajte sve, od kuhinjskih napa do hladnjaka. Formula bez ispiranja za sjajne površine bez pruga, koja ostavlja zaštitni sloj za čišću i sjajniju završnu fazu.
Mala količina koncentriranog sredstva za čišćenje nehrđajućeg čelika daje besprijekorne rezultate. Koristite ga na svemu, od ploča za kuhanje do hladnjaka od nehrđajućeg čelika. Formula bez ispiranja za sjajne površine bez pruga, koja ostavlja zaštitni sloj za čišću i sjajniju završnu fazu.
Nekorozivni sprej uklanja tvrdokorne masne mrlje nastale na uređajima za kuhanje. To je lak put do čistih pećnica, mikrovalki i roštilja. S formulom nemilosrdnom prema mrljama i nježnom prema površinama, uređaji će dulje izgledati kao novi.
Kremasto sredstvo za čišćenje ploči za kuhanje daje savršen sjaj. Visokokvalitetna krema za keramičke, indukcijske i staklene ploče za kuhanje dubinski čisti površine. Formula protiv ogrebotina ostavlja zaštitni sloj. Sada je jednostavno čak i uklanjanje tvrdokornih mrlja poput zagorjele hrane.
Hladnjak održavajte čistim pomoću spreja Frigo Care. Naša formula za lako ispiranje neutralizira neugodne mirise i dubinski čisti za svježije okruženje. Mrlje su uklonjene, a površine savršeno čiste.
Održavajte uređaje u najboljem stanju pomoću 3-u-1 higijenskog sredstva za čišćenje. Proizvod uklanja kamenac, odmašćuje i čisti perilice posuđa i rublja. Za najbolje rezultate koristite jednom mjesečno ili nakon 30 ciklusa.
Naša sol zaustavlja nakupljanje kamenca i kalcija koji negativno utječu na vaše uređaje. Ta se sol može koristiti u perilicama posuđa i odabranim perilicama rublja kako bi vaše posuđe sjalo i vaša obojena odjeća izgledala živopisno.
RinseAid osigurava da je posuđe suho i blistavo. Vodoodbojna formula djeluje na brzo sušenje i sjaj posuđa, pribora za jelo i čaša.

Telefon

Tel: 01/6323-338*

Pon - ned: 8:00-24:00**

*cijena za pozive iz fiksne i mobilne mreže naplaćuje se prema tarifi operatera

Kontakt obrazac

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za naš pribor i dodatnu opremu ili oko uvjeta promocije, kontaktirajte nas putem kontakt obrasca.