Electrolux perilice i perilice-sušilice

Kupnjom odabrane Electrolux perilice ili perilice-sušilice rublja na poklon dobivate 100 besplatnih pranja uz obaveznu online prijavu.

Kako do poklona?

 • 1
  Trajanje promocije

  Od 15.10.2021. do 15.01.2022. ili do isteka zaliha ili opoziva.

  U razdoblju trajanja promocije kupite jedan od dolje navedenih modela* Electrolux perilica ili perilica-sušilica rublja. Sačuvajte dokaz o kupnji.

 • 2
  Registracija

  Najkasnije mjesec dana nakon završetka promocije

  Registraciju je potrebno izvršiti najkasnije mjesec dana nakon završetka promocije. Ukoliko je prijava uspješno predana o tome ćete dobiti obavijest na e-mail adresu.

  Prijavite svoju kupnju na linku ispod, prilažući fotografiju dokaza o kupnji (račun) te fotografiju natpisne pločice.

 • 3
  Isporuka

  30 radnih dana

  Ako su svi navedeni uvjeti zadovoljeni i podatci ispravno upisani, na vašu kućnu adresu stići će poklon.

  Ukoliko niste primili vaš poklon u roku od 30 radnih dana, molimo vas da nas kontaktirate na +38516323338.

*Modeli koji sudjeluju u promociji

*Kupnjom navedenih perilica rublja ili perilica-sušilica rublja na poklon dobivate Ariel sredstvo za pranje rublja i Lenor omekšivač za 100 besplatnih pranja (2xAriel + 2xLenor):

EW8T3372, EW8F249PS, EW8F169ASA, EW9F161B, EW8F248B, EW8F148B, EW9W161B, EW9W161BC, EW8W261B, EW8WN261B, EW8F228S

Electrolux PerfectCare perilice rublja

Pouzdani partner za svaki dan

Kad odlučite uložiti u novu perilicu rublja koja najbolje odgovara vašim potrebama, u obzir morate uzeti nekoliko čimbenika. Mjesto gdje ćete postaviti perilicu i slobodan prostor, vrste tkanine koje ćete u njoj prati te koliko puta tjedno perete rublje – svi ovi čimbenici utječu na to koju ćete perilicu izabrati. U nastavku možete pronaći jednostavne upute za kupnju koje će vam pomoći pronaći perilicu koja savršeno odgovara vašim potrebama.

VODIČ ZA KUPNJU

POGLEDAJTE NAŠU PONUDU PERILICA RUBLJA

5

5 (90 Ocjene)

Naš ColourCare System pročišćava vodu kako bi deterdženti najbolje djelovali, čak i pri niskoj temperaturi. A to znači nježno, ali temeljito pranje. *Testiranje postojanosti boje provedeno je na tkaninama od crvenog i crnog poliestera nakon 50 ciklusa pranja na 30 stupnjeva.

5

5 (6 Ocjene)

Senzori AutoDose izračunavaju preciznu količinu deterdženta i omekšivača na temelju punjenja, štiteći odjeću od preranog starenja radi previše deterdženta. Bez bačenog deterdženta, uz AutoDose inteligentno doziranje. *Pametni senzori funkcije AutoDose računaju precizan omjer deterdženta i omekšivača prema količini odjeće, u usporedbi s ručnim doziranjem koje se određuje prema kapacitetu perilice rublja.

Electrolux PerfectCare perilice-sušilice rublja

Jedan uređaj za potpunu njegu odjeće

Uštedite prostor uz perilicu-sušilicu. Zahvaljujući nježnome pranju i sušenju, perilice-sušilice Electrolux PerfectCare njeguju čak i vašu vunenu odjeću. Naše perilice-sušilice štede vrijeme i energiju bez negativnog utjecaja na učinkovitost, a odjeća traje dulje.

VODIČ ZA KUPNJU

POGLEDAJTE NAŠU PONUDU PERILICA-SUŠILICA RUBLJA

4,9

4,9 (73 Ocjene)

Perilica-sušilica 900 pruža vam sigurnost u pranju i sušenju vaše omiljene odjeće, bez obzira na materijal, čak i svilu ili perje. Sustav DelicateCare s toplinskom pumpom prilagođava nisku temperaturu i okretanje bubnja svakoj tkanini. Čak i svilena odjeća izlazi iz bubnja s 50 % manje nabora.

4,9

4,9 (120 Ocjene)

Naš jedinstveni sustav UltraCare miješa deterdžent i omekšivač rublja s vodom prije ulaska u bubanj. To znači da oni dopiru do svakog vlakna i štite ga, a tkanine su temeljitije očišćene. Tako omogućuje da vaša odjeća dulje izgleda kao nova.