Detalji uređaja

Parno glačalo Renew 800 pruža preciznu njegu vašoj odjeći. Aktivira se jednim dodirom - precizna para i toplina za svaku tkaninu. Od reciklirane plastike i u održivom pakiranju, za manji ugljični otisak.

Prednosti

PrecisionCareTM – pametna njega odjeće

Precizno glačanje za brze rezultate – jednostavno dodirnite za odabir. Prilagođeni programi i tehnologija pametne pumpe isporučuju točnu količinu pare i topline za uklanjanje nabora čak i na najkrućim tkaninama.

Ploča za glačanje RESILIUM™ SKI 500 otporna na ogrebotine

Zlatna ploča glačala RESILIUM™ Ski 500 gold otporna je na ogrebotine i izrađena tako da klizi preko svake vrste tkanine. Dodatne rupice za paru pružaju precizna rezultate i omogućuju brže glačanje. Nikad se više nemojte boriti s naborima.

Aktivator meke vode

Aktivator meke vode produžuje životni vijek vašeg glačala tako što sprječava taloženje kamenca čime osigurava dugotrajan rad uz dobre rezultate. Pametni indikator obavijestit će vas kada treba promijeniti aktivator.

Prednje svjetlo

Pametno prednje svjetlo pokazuje kad je glačalo spremno za upotrebu te stalno osvjetljava tkaninu: tako je vaše iskustvo učinkovito i jednostavno koliko god je to moguće. Ne propustite nijedan nabor.

Pokretač pare

Parni okidač jednostavan za korištenje na dohvat vam je ruke. Ispušta snažnu, kontinuiranu paru kada vam je potrebna – za brže rezultate glačanja.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone