Nosite svoju odjeću

Poboljšajte njegu svoje odjeće

Dobro njegovana odjeća bolje izgleda i dulje traje. Naši uređaji iz kolekcije PerfectCare ne samo da čiste, već štite i njeguju vaš stil. Nemojte svoj stil prilagođavati uputama na etiketi. S PerfectCareom možete biti sigurni da će vaša osjetljiva i vunena odjeća, pa čak i ona koja vam zadaje glavobolje jer se pere samo na ruke, dobiti odgovarajuću njegu kod kuće. Unaprijedite njegu svoje odjeće, a ne garderobu.

Nova
kolekcija PerfectCare

Poboljšajte  svoje iskustvo pranja rublja s našim najnaprednijim sustavom za pranje rublja dosad.

Zamislite stil koji traje

Zamislite svoju odjeću kako dulje vremena izgleda kao nova. Boje ne blijede, a odjeća zadržava svoj oblik i teksturu. Perilice  rublja iz kolekcije PerfectCare ne samo da čiste, već štite i njeguju vaš stil.

Sušenje je njegovanje

Zamislite kako vaša odjeća dulje vremena zadržava svoju teksturu, oblik i funkciju. Svilena odjeća se ne gužva, vunena se ne skuplja u pranju, a ona za slobodno vrijeme ne propušta vodu. Zamislite sebe kako se odvažujete sušiti u sušilici odjeću za koju ste mislili da to nikad neće biti moguće.

Njega osjetljive odjeće

Naši uređaji idu korak dalje od pranja odjeće. Oni pažljivo njeguju vašu odjeću. Neovisno o tome koliko je osjetljiva, bit će pažljivo njegovana.