Dom koji ste sami stvorili

Pronađite idealnu čistoću

uz Electrolux usisavače 

Mi shvaćamo da svoju kuću želite zvati domom, i da vam je potrebna istinska udobnost vaše okoline.

Besprijekorno čistite svoj dom

Usisavači Premiere Collection™ nude nove standarde čistoće. Za završni dodir, iskusite kombinaciju snage i energetske učinkovitosti jer su najbolji u klasi.

Udobnost uz vašeg ljubimca

Kad vaši voljeni ljubimci ostave trag u vašem domu, budite spremni uz Animal Care Collection™. Naš asortiman usisavača koji je posebno dizajniran za vlasnike kućnih ljubimaca koji žele ukrotiti neposlušnu životinjsku dlaku. Ponovno otkrijte besprijekorne tepihe zahvaljujući snažnom usisavanju, a filteri za alergene će učiniti okolinu svježijom i čišćom.

Briga za okoliš

Uživajte u svojoj okolini u i izvan doma uz Green Collection™, naš genijalni asortiman ekološki prihvatljivih usisavača načinjenih od 70 % reciklirane plastike.

Vaš čarobnjak za svakodnevna čuda

Dom kojeg ste stvorili za sebe, zahtjeva jednostavna rješenja za svakodnevne potrebe. Classic Collection™ je vaš odgovor na sve vrste čišćenja u kućanstvu, od mrvica s kuhinjskog pulta i prašnjavih površina do teško dostupnih prostora iza pokućstva.

 

Kabel uređaja UltraSilencer Zen doseže više soba

Budite zen

Otkrijte mirno, tiho čišćenje uz najtiši Electrolux usisavač. Njegova zadivljujuća snaga i doseg mogu usisati cijeli vaš dom uz minimalan napor i narušavanje reda. Uživajte u mirnom, ali ipak snažnom čišćenju uz UltraSilencer™ Zen.

 

MotionSense čisti dnevnu sobu dok se žena odmara

Oblikovan da doseže dalje

Dizajniran za savršeno čišćenje, MotionSense™ doseže kuteve o kojima drugi zaobljeni robotski usisavači mogu samo sanjati. Čak se penje na tepihe i pragove, nudeći najobuhvatnije čišćenje bez ikakvog napora.