Otkrijte

Premiere Collection™

Svestrani usisavač UltraOne

UltraOne™

UltraOne™ usisavač je osmišljen da očisti svaku prostoriju vašeg doma na najbolji mogući način, bez obzira radi li se o dnevnom boravku sa tepihom ili kuhinjskim pločicama. Pouzdan i nagrađivan "prijatelj" koji vaš dom uvijek čisti tiho i temeljito.

Izvrsni usisavač UltraSilencer Zen iz Electroluxa

UltraSilencer™ Zen

Neka usisavanje ne remeti vašu svakodnevicu. Usisavač Ultra Silencer™ Zen stvoren je za domove koji cijene mir i vrhunsku čistoću. S razinom zvuka blizu tišine (58 dB) tiho će zadovoljavati svakodnevne potrebe.

Žena čisti dnevnu sobu usisavačem UltraFlex
Usisavač UltraFlex bez vrećice

UltraFlex™

UltraFlex™ usisavač je idealan za ljude koji pri čišćenju žele slobodu pokreta. Bez potrebe za mijenjanjem utičnica. Sa sustavom Multiroom System™ svoj dom možete očistiti u jednom potezu, a zahvaljujući spremniku za prašinu nema potrebe za mijenjanjem vrećica. Uživajte u slobodi besprijekorno čisteći svoj dom.

Usisavač bez vrećice UltraCaptic

UltraCaptic™

Učinite dom zaista svojim uz UltraCaptic™ usisivač bez vrećice. Pobjednik koji filtrira alergene dolazi s rješenjem kojeg je lakše prazniti i jednom potezu može usisati više prašine. Spremnik umjesto vrećice.

Učinkoviti usisavač Ultrapower bez kabela

Ultrapower™

Ultrapower™ baterijski usisavač bez kabla pruža snagu koja vam je potrebna. S punjivom baterijom i dugim vremenom rada u jednom potezu možete očistiti cijelu kuću. Pobrinut će se kako za mali tako i za veliki nered i uvijek će vam biti pri ruci kada ga trebate.