Otkrijte

Intelligent NoFrost

Kako funkcionira sustav Intelligent NoFrost?

Koristi TwinTech® tehnologiju koja kombinira dva sustava hladnog i vlažnog zraka.  Gornja rashladna komora: odvojeni rashladni sklop u hladnjaku omogućuje stabilnu temperaturu i vlažnost.  Donja rashladna komora: odvojeni rashladni sklop u zamrzivaču sprječava nakupljanje leda.

Svježina na svakoj polici

Čuvajte hranu dulje ukusnijom, bez obzira na to gdje je čuvate. Uz MultiFlow ćete imati izvanrednu svježinu sprijeda, straga, gore i dolje. Osigurava učinkovit protok zraka oko hrane održavajući ujednačene razine temperature i vlažnosti u vašem hladnjaku. Stoga će vaša hrana i dalje biti ukusna kada je budete trebali. A, bacat ćete i manje namirnica.

Vaši sastojci, vaš način

Svaki sastojak i svako jelo ima svoje mjesto u novom Electrolux CustomFlex hladnjaku. Jedinstveni sustav za pohranjivanje namirnica uz pomoć odjeljaka i polica koji se jednostavno premještaju za optimizaciju prostora i pristupa. Svježi pristup, svježi okusi, svaki put.

Svježe servirana salata iz kombiniranog hladnjaka Electrolux TwinTech

Salata kakvu do sada još niste upoznali

Pripremajte salate koje su dovoljno svježe da svakoga oduševe i zaboravite na uvenule zelene listove. Velika ladica CrispFresh štiti okus i teksturu održavajući vaše voće i povrće u idealnim uvjetima vlažnosti i temperature pohrane. Budući su tako prostrani, ako i kupite mnogo svježih namirnica, možete biti sigurni da će biti ukusne kada ih zatrebate.