Otkrijte

Kombinirani hladnjaci FreshPlus

Čuvajte svoje omiljene okuse

Podarite svojoj hrani dulji i ukusniji život. Naša TwinTech® tehnologija koristi dva rashladna sustava kako bi vaše namirnice održavala u idealnim uvjetima vlažnosti i temperature. Zrak u hladnjaku se regulira kako bi se postigla maksimalna svježina, a zrak u zamrzivaču je suh i sprječava nastajanje leda.

Svježina na svakoj polici

Čuvajte hranu dulje ukusnijom, bez obzira na to gdje je čuvate. Uz MultiFlow ćete imati izvanrednu svježinu sprijeda, straga, gore i dolje. Osigurava učinkovit protok zraka oko hrane održavajući ujednačene razine temperature i vlažnosti u vašem hladnjaku. Stoga će vaša hrana i dalje biti ukusna kada je budete trebali. A, bacat ćete i manje namirnica.

Svježi odrezak lososa prikazan prije i poslije kuhanja
TwinTech®

Kombinirani hladnjaci FreshPlus dulje čuvaju svježinu vaših namirnica.

Prikaz izbliza hladnjaka Electrolux FreshPlus sa hranom spremljenom na svaku policu

Vrhunska svježina

Uživajte u okusu svježe ulovljene ribe. Ali ne iz mora, već iz svojeg hladnjaka. Idealni za meso i ribu, FreshPlus kombinirani hladnjaci imaju poseban odjeljak za pohranu hrane na nižim temperaturama. Vaša se hrana čuva na optimalnoj temperaturi čime zadržava najbolje okuse.

Vaši sastojci, vaš način

Svaki sastojak i svako jelo ima svoje mjesto u novom Electrolux CustomFlex hladnjaku. Jedinstveni sustav za pohranjivanje namirnica uz pomoć odjeljaka i polica koji se jednostavno premještaju za optimizaciju prostora i pristupa. Svježi pristup, svježi okusi, svaki put.

Svježe servirana salata iz kombiniranog hladnjaka Electrolux TwinTech

Salata kakvu do sada još niste upoznali

Pripremajte salate koje su dovoljno svježe da svakoga oduševe i zaboravite na uvenule zelene listove. Velika ladica CrispFresh štiti okus i teksturu održavajući vaše voće i povrće u idealnim uvjetima vlažnosti i temperature pohrane. Budući su tako prostrani, ako i kupite mnogo svježih namirnica, možete biti sigurni da će biti ukusne kada ih zatrebate.