Otkrijte

Perilice posuđa

Prvi na tržištu

Samo vam ComfortLift omogućava punjenje i pražnjenje perilice posuđa na ugodnoj visini

Podignite svoja očekivanja

Nježan prema vama kao i prema vašem posuđu, jedinstveni mehanizam bez napora podiže donju košaru vaše perilice posuđa na razinu prikladnu za rad. Na taj način možete jednostavno staviti posuđe u perilicu, a zatim ponovno, jednim pokretom, vratiti donju košaru u početni položaj bez dodatnog napora.

1
Bolji doseg

Satellite Spray Arm doseže teško dostupne kuteve perilice. To osigurava djelotvornije pranje i ispiranje, svaki put.

2
Zaštita za čaše

Više nema potrebe za ručnim pranjem čaša. Ubrzajte pospremanje nakon večere i bezbrižno perite čaše u Electrolux perilici posuđa uz nježne SoftGrip držače čaša.

3
Nježna za vaše posuđe

SoftClose amortizeri osiguravaju elegantno klizanje košara u perilici posuđa.

SoftGrips i SoftSpikes sigurno drže čašu na mjestu

Posebna njega posebnog staklenog posuđa

Za one doista posebne čaše kojima treba malo više njege, SoftSpikes® i SoftGrips nježno drže čaše na mjestu. Poseban ciklus GlassCare 45° pere ih na smanjenoj temperaturi, a zatim ispire na 60° prije nježnog hlađenja. I najosjetljivije staklo zaštićeno je od loma i ogrebotina.

Sušenje nadahnuto prirodnim sušenjem na zraku

Sada možete biti sigurni kako je vaše posuđe potpuno suho prije pospremanja. Naša nova AirDry tehnologija u posljednjem dijelu ciklusa otvara vrata za 10cm. Prirodan način za maksimalno povećanje učinkovitosti sušenja, uz manju potrošnju električne energije.

Posebna njega staklenih čaša

Radujte se jednostavnom pranju čak i najosjetljivijih staklenih čaša uz našu košaru za čaše, dobitnicu nagrade "iF Design Award". Uštedite vrijeme i ostvarite blistave rezultate uz lako punjenje i sigurno odlaganje do 8 čaša za vino. "iF Design Award" nagrada uvedena je 1954., a dodjeljuje je međunarodni žiri sastavljen od preko 50 poznatih stručnjaka.

Dodatne prednosti Electrolux perilica posuđa

Perilica posuđa RealLife® napunjena posuđem kako bi se pokazao kapacitet

Operite više posuđa nego ikad prije

Uz 25% veći kapacitet od prosječnih, u RealLife® perilicu posuđa mogu stati čak i najneobičniji oblici posuđa. Uživajte u potpunoj slobodi kuhanja rabeći kuhinjski pribor, lonce i pladnjeve za serviranje koji odgovaraju vašoj kulinarskoj kreativnosti sigurni da u RealLife® perilicu posuđa ide sve.

Electrolux RealLife perilica posuđa i logotip dizajna iF

Nagrađivani dizajn

Potpuno integrirane perilice posuđa RealLife® kombiniraju dizajn s vrhunskom tehnologijom. Iznimno tih ciklus pranja i zaštita osjetljivog posuđa su prepoznati i nagrađeni prestižnom iF nagradom.

Preostalo vrijeme ciklusa pranja

Uvijek možete znati koliko je vremena preostalo u ciklusu pranja perilice posuđa. TimeBeam® prikazuje status, kao i preostalo vrijeme, na osvijetljenom mjestu na podu. Tako možete bez napora planirati svoj dan.