Otkrijte

Kuhinjske nape

Kaminska napa od stakla i nehrđajućeg čelika

Kuhanje bez ometanja

Pronađite napu koja je dovoljno snažna da i najveće kuhinje očuva od mirisa, ali i dovoljno tiha da ćete jedva primijetiti da radi. Naše se nape kreću od 40-70 dB, a uz 40 dB odabirete napu koja je tiša od šapta - čak i pri najvećoj brzini. Osim toga, uz Hob2Hood, napa nikad neće biti glasnija nego što mora biti.

Napa bez korištenja ruku

Ručne kontrole na vašoj ploči za kuhanje ili napi uvijek su dostupne, ako vam zatrebaju.

Uvećani prikaz kontrola indukcijske ploče za kuhanje

Povezane za sinkronizirano kuhanje

Usredotočite na ono što je u kuhinji stvarno važno: priprema savršeno ukusne hrane. S vezom Hob2Hood vaša ploča za kuhanje uključuje kuhinjsku napu i na temelju aktivnosti kuhanja prilagođava brzinu odvođenja zraka. Možete kuhati, peći ili pržiti bez dodirivanja nape.

Electrolux kuhinjska napa koja natkriva vašu radnu površinu

Širok asortiman kuhinjskih napa

Učinite da vaša kuhinja izgleda jednako dobro koliko se u njoj dobro osjećate. Uz veliki izbor povezanih ploča za kuhanje i kuhinjskih napa, jednostavno je pronaći pravu kombinaciju koja odgovara dizajnu vaše kuhinje. Uz Electrolux asortiman proizvoda kuhinjskih napa možete uživati u tihom, učinkovitom odvođenju zraka iz kuhinje bez upotrebe ruku, u stilu koji volite.

Poboljšana svježina u kuhinji sa snažnim odvođenjem zraka

Dugotrajna izdržljivost zahvaljujući filtru za masnoću od nehrđajućeg čelika

Kompatibilno sa Hob2Hood

Privlačan dizajn koji će biti središte svake kuhinje

Izvanredno izvlačenje, čak i u velikim kuhinjama

Kompatibilno sa Hob2Hood

Oznaka A/A+ za izvanrednu energetsku učinkovitost

Kuhajte bez ometanja, uz snažan i gotovo nečujan motor

Veća vidljivost i poboljšani ambijent kuhinje s kontrolama za regulaciju svjetla

Kompatibilno sa Hob2Hood

Filter za Electrolux kuhinjsku napu

Kako rade filteri kuhinjske nape?

Kuhinjske nape koriste filtere kako u kuhinji ne bi bilo masnoće i kako bi bila bez neugodnih mirisa. Filteri za masnoću hvataju čestice masnoće i hrane. Istovremeno, filteri od ugljena pročišćavaju zrak, neutralizirajući mirise. Neke filtere možete čistiti i ponovno koristiti dok druge treba zamijeniti.

Electrolux kuhinjska napa

Koliko je energetski učinkovita vaša kuhinjska napa?

Danas se jednostavno može ocijeniti energetska učinkovitost nape i štedjeti energija. U rasponu od razreda F do A+ ove oznake ističu godišnju potrošnju energije, učinkovitost filtriranja čestica masnoće, osvjetljenja i razine buke koja se generira pri najvećoj brzini. Electrolux vam nudi cijeli raspon kuhinjskih napa A razreda energetske učinkovitosti.