Usisavanje

Vlasnici pasa, ljubitelji mačaka, studenti ili vlasnici automobila? Apartmana ili kuće? Bez obzira imate li tepih ili tvrde podove, otvoreni prostor ili mnogo soba. Mislili smo na vas prilikom dizajniranja usisavača. I nakon više od 90 godina revolucionarnih inovacija možemo vam ponuditi širok asortiman usisavača za sve vaše potrebe.

  • Učinite svoj stan pravim domom

    SilentPerformer™ Cyclonic bez vrećica pomaže vam da svoj stan učinite ugodnim domom usisavanjem kada god je to potrebno. Svoja četiri zida pretvorite u pravi dom pomoću novog Electroluxovog usisivača SilentPerformer™ Cyclonic. Ovaj potpuno novi usisivač učinkovit je i tih, a dolazi s raznim pametnim značajkama koje će čišćenje doma učiniti brzim i temeljitim.

    Saznajte više
  • Učinite svoj dom zaista čistim

    Svoja četiri zida pretvorite u pravi dom. Pomoću novog Electroluxovog usisivača SilentPerformer™ čišćenje doma nikada nije bilo jednostavnije. Ovaj potpuno novi usisivač učinkovit je i tih, a dolazi s raznim pametnim značajkama koje će čišćenje doma učiniti brzim i temeljitim.

    Saznajte više

Doživite najtiši Electrolux usisavač ikada

Buka koja nam svakodnevno okružuje u modernom dobu zaista je štetna za zdravlje te postaje sve veći problem. Electrolux je tako lansirao revolucionarni usisavač UltraSilencer™ ZEN, kojim je opovrgnuo mit koji tvrdi da usisavači niske razine buke imaju loše radne performanse čišćenja. Jedinstvenom razinom buke od samo 58 decibela, UltraSilencer™ ZEN najtiši je Electrolux usisavač – toliko tih da ga se može koristiti u blizini usnulog djeteta, bez straha da će se probuditi ili u kasnim večernjim satima, bez brige da će se susjedi pobuniti.

Saznajte više

Trebate pomoć prilikom pronalaska usisavača?

Pomoći ćemo vam u pronalasku usisavača za vas i vaš dom. Bez obzira da li čistite pomalo svaki dan ili jednom tjedno. Bez obzira da li ste vlasnik kućnog ljubimca, imate alergije ili astmu. Živite li u velikoj kući ili u stanu, volite tvrde drvene podove ili meke vunene tepihe - ovdje ćete pronaći odgovarajući usisavač za sebe.

Istražite