Odabir prave Electrolux perilice rublja

Kompaktne, velikog kapaciteta punjenja, energetski učinkovite. Kada kupujete novu Electrolux perilicu rublja imate toliko izbora da vam se lako zavrti u glavi. Ali bez brige - tu smo da vam pomognemo. Samo bacite pogled na naše upute ispod i sve će vam biti jasno.

Veličina je bitna

Nadmeću li se vaše perilice rublja i sušilice za dragocjeni prostor? Uske perilice rublja, perilice s gornjim punjenjem i kombinirane perilice-sušilice odličan su način da se uštedi nekoliko dragocjenih centimetara u kupaonici. A ako sušilicu smjestite na perilicu rublja, ne samo da štedite prostor, već će vam i lakše biti prebacivati odjeću iz jednog uređaja u drugi. U stvari, kompaktni uređaj čak možete objesiti i na zid - domišljato, zar ne?

Izraženo kapacitetom

Samo vas je dvoje ili vaša obitelj broji 15 članova? Electrolux perilice rublja dolaze u rasponu veličina od 3 do 10 kilograma suhog rublja. A s pametnim funkcijama kao što je naša tehnologija izravnog prskanja, koja usklađuje potrošnju vode i struje prema veličini punjenja, nećete potrošiti više nego što je potrebno. I, samo da znate, Electrolux perilica rublja kapaciteta 8 kg može odjednom oprati 40 majica! To je zbilja mnogo majica.

Previše odjeće, premalo vremena

Je li vam vrijeme problem? Ako jest, potrebna vam je Electrolux Time Manager perilica rublja koja vam omogućuje da podesite vrijeme ciklusa pranja prema vašim potrebama. Ima čak i program koji traje samo 14 minuta. E to je zaista brzo.

Pridružite nam se

Ni tehnofobi se više ne moraju skrivati od Electrolux uređaja. Naše perilice rublja nude širok izbor jednostavnih programa kao što su programi za vunu/ručno pranje, donje rublje, traper i sportsku odjeću. A početak ciklusa pranja možete i odgoditi, i tako iskoristiti jeftiniju, noćnu struju.

Sve je u centrifugi

Kako vi sušite odjeću? Čarapama prekrijete svaki radijator u kući? Montirate tri sušila za kosu na dršku od metle? Ili jednostavno nosite lagano vlažnu odjeću? Svi mi imamo svoje metode, ali jedno je sigurno - sušenje može biti mukotrpno sporo. Ipak, stvari se mogu znatno ubrzati ako svemu dodate malo više okretaja. Odjeći će za sušenje u sušilici trebati 25 minuta manje ako ju centrifugirate na 1600 o/min u usporedbi s centrifugom na 1000 o/min. A za vaše osjetljivo rublje, savršeno je rješenje ploča za sušenje koju posjeduje perilica Electrolux Calima.

Kihanju je odzvonilo

Odzvanja li i vaš dom zvukovima kihanja i šmrcanja u određena doba godine? Ako da, onda bi vas mogao zanimati novi anti-alergijski program Electrolux perilica rublja, koji eliminira između 90 i 100% poznatih alergena. Osim toga, jeste li znali da sušenjem rublja jednostavno možete ukloniti većinu peludi, prašine i ostalih alergena iz vaše odjeće?

 
Pošaljite prijatelju

Pošalji na više prijatelja

Pregledajte poruku Poštovani, Mislimo da bi Vas ovo moglo zanimati

Zatvori
 
Odaberite gdje želite podijeliti
Zatvori
 
Pošaljite prijatelju

Pošalji na više prijatelja

Pregledajte poruku Poštovani, Mislimo da bi Vas ovo moglo zanimati

Zatvori